Bromfietsverzekering

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bromfietsverzekering

Op de brommer boodschappen doen, scooteren naar school, met een fiets met hulpmotor in het weekend naar de kleinkinderen. De groep bromfietsen omvat de meest uiteenlopende voertuigen. En dus heeft Unigarant net zoveel verzekeringsmogelijkheden. Met als extra voor de jeugd: van de schadevrije jaren die opgebouwd worden op de brommer, mogen er straks maximaal drie meegenomen worden naar de auto- of motorverzekering. Dat kan zomaar honderden euro's schelen!

De voordelen van de Unigarant bromfietsverzekeringen

-Scherpe premie
- Complete verzekering is betaalbaar
- Schadevrije jaren sparen voor een latere auto- of motorverzekering
- Zeer aantrekkelijke diefstalpremie bij Datatag-installatie
- Aparte bromfiets- en snorfietsverzekering
- Soepele schade-afhandeling

Aanvullende mogelijkheden

Verhaalsrechtsbijstand bromfietsverzekering
Met deze dekking bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden. Voor slechts € 17, -- per jaar helpt Unigarant u de schade te verhalen op de tegenpartij als deze daarvoor verantwoordelijk is. Unigarant voert gratis onderzoek uit naar de schuldvraag, laat expertise verrichten en voert de bijbehorende correspondentie om de schade te verhalen op derden.

Ongevallenverzekering voor Opzittenden bromfietsverzekering
Een ongeluk kan behalve materiële schade ook persoonlijk letsel veroorzaken. Voor slechts € 18, --per jaar sluit u de ongevallenverzekering. Een onmisbare aanvulling op uw bromfietsverzekering, want hiermee is schade aan uw kleding en helm tot € 350, -- verzekerd. Bovendien bent u verzekerd van een eenmalige uitkering van maximaal € 30.000, -- mocht er sprake zijn van blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. De uitkering bij overlijden is € 3.000, --

Bereken nu uw premie!

Bereken diverse verzekeringsvarianten,waarbij u zelf kunt kiezen voor de meest gunstige verzekering

polisvoorwaarden bromfiets(.pdf)

 

Share our website